Kezdőlap Oldaltérkép Kapcsolatfelvétel Magyar Deutsch
KÖSZÖNTJÜK HONLAPUNKON
A Nemesbődi székhelyű MocyQua Kft. egy jól felszerelt motor és quadszerviz, autó-, motor- és quad gumiszerelő és centírozó műhely, melynek alapterülete közel 150m2. Cégünket 2008-ban alapítottuk, és 2009 elején sikerült megnyitni modern, színvonalas szervizünket. Szerelőnk több éve a szakmában van, ügyintézőnk pedig a kereskedelemben és az ügyvitelben szerzett tapasztalatokat.

Ezen ismeretek alapján építettük fel vállalkozásunkat, szem előtt tartva a régió igényeit. Mindent megteszünk azért, hogy a lehető legjobb minőségű, gyors és kedvező árú szolgáltatást nyújtsuk.
A műhely korszerű gépekkel, magas minőségű szerszámokkal van felszerelve, így a robogótól a quadon keresztül a legnagyobb motorokig szinte bármit képesek vagyunk szervizelni.

Gumizó részlegünk 8"-17"-ig minden típusú kerék szerelésére és centírozására alkalmas.
A motorkerékpárok kerekének gépi centírozásához külön kiegészítők állnak rendelkezésünkre.
Sikerült a legjobb országos beszállítókkal kapcsolatot kiépíteni, így a lehető legrövidebb idő alatt tudjuk meghozni a kívánt alkatrészeket, ruházatot, kiegészítőket, kenőanyagokat.


Motoros felszerelés és ruházat, alkatrész kereskedelem

A jól ismert magas minőségű és kedvező árú Louis termékeket is be tudjuk szerezni a katalógus teljes kínálatából, közvetlenül Németországból.
2012-től a PartsEurope cég partnerei vagyunk, termékeiket rövid határidővel tudjuk szállítani. Kínálatuk megtekinthető interneten vagy személyesen katalógusból.
Köszönhetően szervizünknek és az ott dolgozó nagy szaktudású szerelőnknek, a megrendelt alkatrészt helyben be is tudjuk építeni, váratlan probléma esetén gyorsan megoldást tudunk találni.Szeretettel várjuk minden kedves leendő és visszatérő ügyfelünket, aki igényes környezetben, minőségi és hozzáértő szolgáltatásra vágyik.


Üdvözlettel:

Ábrahám Gergely - Ügyvezető, tulajdonos
Ábrahám Tamás - Motorszerelő, tulajdonos
www.mocyqua.hu, www.quadszerviz.hu

 
 
Beállítás kezdőlapként | Hozzáadás a kedvencekhez | Ajánlás e-mailben | Szerzői jogok
Copyright © 2009. MocyQua Kft. Minden jog fenntartva.
www.ysolutions.hu